Om Garviks Camping

Bakgrund

Garviks campingklubb bildades 1976 av en grupp personer som redan flera år tidigare började campa på Rossö. En förening bildades och mark arrenderades av flera markägare – och så var man igång. Föreningen drivs som ekonomisk förening med ideellt arbete av medlemmarna för att bevara campingen på området. Alla intäkter investeras i campingen. För detta är vi mäktigt stolta – och vi hoppas också att ni tycker om vår camping.

Kapacitet

Campingen har en kapacitet på 242 enheter, mestadels med el. Platserna är uppdelade mellan medlem, säsong och dygnsplatser.

Unik miljö

Området är klassat av Strömstad kommun som strövområde. Av den anledningen erbjuds det unik camping i naturnära miljö – nära till stranden och havet. Området är alltid öppet för alla som vill komma hit och bada. Som campare ligger man här som medlem, säsongsgäst eller dygnsgäst. 

Vi är en familjecamping och hoppas att våra gäster är delaktiga i att bevara det som är ”Garviksandan”: Avkoppling, natur, bad, fiske och umgås med familj och vänner. Vi har också återkommande aktiviteter – där vi hoppas att så många som möjligt är med. Våra aktiviteter är alltid gratis – för alla!

Föreningen

Garviks Camping (ek.förening) består för närvarande av drygt 60 medlemsfamiljer som ideellt sköter allt underhåll och arbete på campingen. Årsmöte hålls senast i juni varje år.
 Styrelsen består av ordförande, fyra ledamöter samt suppleanter.

Historien om Garviks Camping