Alla placeringar för 2024 är klart och vi konstaterar att det har blivit stora förändringar !

Hela 42 platser har rört på sig på toppen. Dels har vi lyckats ta in ett större antal säsongare i år jämförst med några år tillbaka, dels har flertal av dessa valt att tacka nej i år (men vill stå kvar/flyttas till sist i listan och ett fåtal har valt att tas bort från listan.

Nu har kölistan uppdaterats (version 1 – inför 2025) med nya anmälningar från vinter/våren. Som ni kan se så är det numera 68 familjer på listan, så helt klart så är vi en populär camping!

Snart kommer årliga utskicket
Nu när årets placeringar är klart, så kommer vi inom kort skicka ut mail till de som är kvar på listan för att få återkoppling på om de vill stå kvar eller tas bort. Detta för att listan skall vara så konkret och riktig som möjligt. Så håll utkik i era elektroniska brevlådor!
Har vi rätt epost?
Påminner också om att om ni har eller vill byta e-post, så skicka ändring till webmaster!

Det är viktigt att ni meddelar er korrekta epost till oss då er e-post är vår primära kommunikationsväg när vi skickar ut mail i maj kring att stå kvar på listan eller gå ur. Vi hinner tyvärr inte följa upp direkt mot alla, så får vi inget svar så innebär det att ni kommer tas bort från listan.

Ha en trevlig sommar!