Garviks Camping söker sommarjobbare för ett roligt och varierande uppdrag under sommaren 2023. Vi är en liten camping men har många gäster under högsäsong och nu söker vi dig som vill arbeta hos oss. Du kommer att jobba med reception och boka in kunder i vårt bokningssystem samt agera campingvärd. Du möter upp gäster, tar dem till sin plats och du har även ett övergripande ansvar på campingen. Uppgifterna du har varieras och varvas beroende på dag och du får möjlighet att lära dig flera delar av den dagliga driften på en camping.

Vi söker dig som är serviceinriktad, har telefon- och datorvara och som talar och skriver svenska. Du behöver kunna prata engelska vid behov och om du dessutom kan föra enklare dialog på tyska så är det ett plus. För rollen behöver du AM och/eller B-kort.

Låter det intressant? Kontakta Kjell Korshavn för mer information på webmaster@garvikscamping.se.